Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central

PERSIANES COLLBAIX: NOUS PROJECTES DE FUTUR

COLLBAIX és una empresa líder en la fabricació i instal·lació de Portes Enrotllables d’Alumini, Portes Automàtiques de Vidre i Persianes d’Alta Seguretat Anti Efracció (anti robatori) i Anti Bala, així com Control d’Accessos per tots els nostres sistemes.

Fundada l’any 1972 per Joan Contreras Molina, COLLBAIX ha crescut i evolucionat amb el temps, consolidant-se com un referent en sectors com el Retail, Centres Comercials, Aeroports, Estacions de Tren i Metro, Projectes singulars, Vaixells, Ambaixades, Bancs Centrals, entre altres.

Avui dia, l’empresa està dirigida pels germans J. Didac Contreras i Fran Contreras, qui han portat endavant l’herència familiar amb èxit i visió de futur. Actualment compta amb un equip de 90 professionals.

Treballen amb Partners i Distribuïdors Internacionals, oferint els seus productes a països com: França, Suïssa, Bèlgica, Luxemburg, Holanda, Itàlia, Portugal, Xile, Mèxic, Uruguai, Algèria, Canadà, EUA, Emirats Àrabs, Aràbia Saudita, entre altres, i realitzen, instal·len i mantenen els productes. garantint que els productes ofereixin el màxim rendiment i seguretat pels clients.

Actualment compten amb dues fàbriques situades al Polígon de Salelles, de Sant Salvador de Guardiola, amb una superfície total de 4.500 m², i recentment han adquirit 4.000 m² addicionals de terreny a Salelles per ampliar les instal·lacions i poder dur a terme nous projectes en els propers anys. També disposen d’una fàbrica a Gran Canaria amb 6.000 m² on produeixen productes per les Illes Canàries, vaixells  i mercats internacionals.

A COLLBAIX, la innovació i la seguretat són la nostra prioritat i actualment continuem treballant per oferir solucions innovadores, eficaces i personalitzades als nostres clients, garantint la màxima qualitat i seguretat en tots els nostres projectes.

Seguim avançant, amb la confiança de ser el millor aliat en seguretat i innovació.

COLLBAIX, des de 1972, seguretat i innovació pel món.