Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central

Noves funcionalitats a la web de la PMCC

Des del gener ja són funcionals el servei de Borsa de Treball i la Plataforma d’Impuls de Projectes. Aquests serveis s’afegeixen al de Marketplace que des del 2021 oferim a través de la startup Sector CNC.

La Borsa de Treball ofereix als associats la possibilitat de publicar en un tauler virtual les seves ofertes de treball. Des de la secretaria de la PMCC rebrem i seleccionarem els currículums que optin a cadascuna de les ofertes publicades i els farem arribar a l’empresa interessada. Per publicar una oferta només cal que envieu un correu a secretaria@pmcc.cat amb la informació el més completa possible:  formació necessària, jornada, tipus de contracte, tasques a desenvolupar, requisits i competències necessàries, etc.

La Plataforma d’Impuls de Projectes pretén estimular la col·laboració entre empreses del sector del metall del nostre territori. Els projectes passen per diferents fases: idea, planificació, execució i finalització. Les empreses interessades en participar-hi han de sol·licitar que se’ls doni d’alta en el projecte triat a fi de tenir accés a l’àrea interna del mateix. Des de la PMCC es durà a terme la coordinació, mentre que la dinamització correspondrà a l’empresa d’on hagi sorgit la idea original.

Amb aquests nous serveis exclusius per als associats esperem donar més valor afegit al fet de pertànyer a la PMCC.