Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central

Dues empreses de la PMCC premiades a la 36ª edició del Fòrum Econòmic de la Catalunya Central.

El passat dijous 16 de novembre es va celebrar la 36ª edición del Fòrum Econòmic de la Catalunya Central. Va ser a l’espai Seven Seven de Manresa i hi van assistir prop de dos centenars de persones.

En aquesta ocasió el Sr. David Torres CEO d’INGIMEC i el Sr. Miquel Sallés, president de Condals Group, van recollir els guardos a l’empresa innovadora i a la trajectòria empresarial respectivamente. Totes dues empreses estan associades a la PMCC.

Ingimec va néixer el 2006 gràcies a l’esperit emprenedor de diversos enginyers amb una gran experiència a dissenyar i projectar maquinària especial per a sectors altament tecnològics. Ingimec està estructurada per a solucionar la integració de sistemes i aplicacions 4.0, a mesura de les necessitats de cada client. La gran experiència durant aquests anys els ha permès poder desenvolupar productes per a tota tipus de sectors: automoció, farmacèutic, alimentació, plàstic, laboratoris, etc.

En Miquel Sallés és una persona vinculada al llarg de la seva carrera professional al sector de la metal·lúrgia de Manresa. Prové d’una família emprenedora i innovadora. Ha assolit el lideratge de Condals Group des dels seus inicis i actualment n’és el president. L’empresa familiar ha tingut creixements anuals del 15% de mitja tot i que ha passat, sobretot a l’arrencada, crisis importants que ha enfocat com a oportunitats i reptes. Constància, exigència, tecnologia, qualitat, gestió, confiança en l’equip humà, ètica i suport de la família han estat els pilars del seu èxit. Ha rebut reconeixements varis tant de la Generalitat com Europeus. Vinculat a la UPM (Unió Patronal Metal·lúrgica) representant a la AFC (Associació de Fonedors de Catalunya). També és membre de la Junta Directiva de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central. Setze milions de cotxes anuals nous incorporen les peces fabricades a les empreses del grup Condals. De les marques: Daimler, FIAT, PSA Peugeot, Ford, Volvo, Nissan, Toyota, Mercedes, Renault, Audi, VW, BMW