Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central

34è Fòrum Econòmic de la Catalunya Central.

El passat dijous 16 de març la sala Seven Seven de Manresa va acollir una nova edició del Fòrum Econòmic de la Catalunya Central. Un esdeveniment que reuneix empresaris de tots els sectors de casa nostra i que se celebra des del 2010.

El president de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central, Joan Ramon Perdigó Pons, va donar la benvinguda als assistents a la vetllada, destacant el paper de la PMCC com a representant del sector del metall de la Catalunya Central –el més important del territori per volum de negoci, per tradició i projecció de futur- i també una de les entitats fundadores del Fòrum. La PMCC defensa els interessos del sector del metall, fomenta la col·laboració entre les empreses locals, ofereix informació i formació als associats i recull les seves inquietuds amb la voluntat de materialitzar-les.

Tot seguit es va fer el reconeixement al projecte de territori, en aquesta ocasió es va destacar la trajectòria recent del renascut Centre d’Esports Manresa, que ha passat en pocs anys de la marginalitat a tenir el primer equip a la Segona RFEF, un futbol base potent, més socis que mai i un projecte d’integració social per als joves.