Visita de diversos càrrecs directius d’UGT a la nostra seu del Palau Firal de Manresa

El passat dimecres 12 de gener vam rebre a la nostra seu del Palau Firal de Manresa la visita de diversos càrrecs directius d’UGT: Camil Ros (Secretari General d’UGT Catalunya), Mercè Gómez (Secretaria General d’UGT Bages-Berguedà), Emilio Ureña (Secretari de Política Institucional Bages-Berguedà) i Eva Serra (Coordinadora Territorial d’IDFO-UGT).

Pel Centre de Formació Pràctica hi van ser presents la Sílvia Gratacòs (presidenta de la Fundació Lacetània) i l’Emma Moreno (Directora del CFP). I per part de la PMCC en Joan Ramon Perdigó (President), en Marc Clotet (Secretari Tècnic) i en Vicenç Mauri (Empresari).

En el decurs de la visita els visitants van poder veure el funcionament del CFP i conèixer de primera mà els seus projectes de creixement. Tots van valorar molt positivament la tasca que es desenvolupa en benefici de les empreses i els treballadors al CFP, reconeixent el seu caràcter únic a Catalunya, on és un referent com a centre de formació fruit de la col·laboració público-privada.
També es va parlar de la futura incorporació d’UGT al Patronat de la Fundació Lacetània i, finalment, es va aprofitar per establir noves vies de comunicació entre el CFP, la PMCC i l’UGT a fi de crear sinergies positives entre les tres parts.

By | 2022-01-26T09:42:35+01:00 26 January 2022|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria