UPC ecoRacing renova amb el CFP

UPC ecoRacing comptarà, un any més, amb tot el suport del Centre de Formació Pràctica, també en el desenvolupament dels mecanitzats del proper monoplaça de l’equip. El treball conjunt entre les dues entitats ha estat clau per a poder aconseguir tants èxits, els felicitem per la seva feina i els animem a seguir treballant conjuntament!

Entre d’altres elements, el Centre de Formació Pràctica ha estat clau en la fabricació de les manguetes del vehicle d’enguany: l’ecoRD. Aquestes peces, mecanitzades amb alumini 7075 T6, han estat vitals per tal que el primer vehicle autònom de l’equip hagi assolit tots els èxits de la temporada passada, competint en competicions d’alt nivell com són la Formula Student Netherlands, al circuit de TT Assen, la Formula Student Switzerland i la Formula Student Spain, al circuit de Montmeló.

Històricament, el Centre ja havia aportat el seu suport a l’equip per tal de fabricar aquestes peces, sent les manguetes fabricades per l’ecoRX el 2019 les primeres a l’Estat integrades en un monoplaça amb tracció a les quatre rodes. La seva mecanització es pot veure en el següent vídeo.

Els reptes que té UPC ecoRacing per davant són nombrosos i complexos, però amb l’ajut i suport continus de col·laboradors com el Centre de Formació Pràctica, la convicció dels membres de l’equip queda més refermada que mai per tal de superar-se en l’assoliment dels objectius d’aquesta temporada. Seguim endavant equip!

 

By | 2021-11-24T15:03:20+01:00 22 November 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria