UPC ecoRacing participarà a quatre competicions europees

L’equip egarenc demostrarà el seu potencial als principals esdeveniments internacionals.

UPC ecoRacing ha anunciat el calendari de competicions en les quals participarà aquesta temporada 2021-2022. L’equip egarenc afrontarà el gran repte de participar en 4 competicions diferents, comptant entre aquestes les més prestigioses internacionalment, on participen els millors equips d’arreu del món.

El calendari de competicions de l’entitat Terrassenca començarà el dia 10 de juliol a la Formula Student Netherlands, mostrant a pista per primer cop el monoplaça d’aquesta temporada, en mode manual. Posteriorment, del 8 al 13 d’agost es posarà a prova el mode autònom del monoplaça a la Formula Student East, a Hongria.

Tot seguit, UPC ecoRacing prendrà part al següent esdeveniment, a la Formula Student Germany, del 15 al 21 d’agost, participant en la primera edició de la Driverless Cup, una competició que reunirà els 30 millors equips d’arreu del món, i esta cridada a ser l’esdeveniment més prestigiós a escala europea, on els equips hauran de demostrar la seva capacitat per a competir amb un monoplaça tant en mode manual com autònom.

Finalment, la temporada conclourà amb la competició local, la Formula Student Spain, la qual es celebrarà del 29 d’agost al 4 de Setembre. En aquesta competició UPC ecoRacing participarà també amb els dos modes de conducció del nou monoplaça, mostrant al públic de casa el funcionament tant del mode manual com autònom.

UPC ecoRacing es mostra il·lusionat per enfrontar l’intens calendari estival, el qual suposa un gran repte, tant a nivell competitiu com logístic, en què es posarà a prova la capacitat de l’equip i el monoplaça tant a la pista com fora d’ella.

By | 2022-04-27T10:01:13+02:00 27 April 2022|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria