SELBA rep el Premi Indústria de la Cambra de Manresa

L’empresa Solucions Electròniques del Bages (SELBA S.L.), associada a la PMCC, va rebre el passat 15 de febrer el Premi Indústria de la Cambra de Manresa. Feia 10 anys que la Cambra de Comerç de Manresa no lliurava els seus premis anuals, amb els quals distingeix les empreses i entitats que més han destacat per les seves bones pràctiques empresarials. A més de SELBA també van resultar premiades AIRPLAN en la categoria d’internacionalització, MengemBages en la de Comerç, Serveis i Turisme, ICL Iberia en la d’Urbanisme i Territori i la UPC Manresa, que va rebre el Premi Especial.

L’acte va comptar amb la presència de destacades autoritats, com la consellera d’Empresa i Coneixement de la Generalitat de Catalunya, Sra. Carme Chacón; l’Alcalde de Manresa, Sr. Valentí Junyent i el president de la Cambra, Sr. Pere Casals.

Des de la PMCC volem donar l’enhorabona a totes les empreses premiades, especialment a SELBA S.L., pel continu esforç que realitzen diàriament a fi de mantenir-se al capdavant en les seves respectives àrees empresarials.

Podeu ampliar informació en el següent enllaç.

By | 2019-03-01T17:04:54+01:00 1 March 2019|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria