Sector CNC, premiat per l’acceleradora ProCornellà

Sector CNC ens complau informar de la finalització del programa en l’acceleradora Procornellà durant un període de 3 mesos, els quals hem treballat per poder millorar la nostre idea, el nostre producte i poder oferir a tots els nostres clients una experiència més personalitzada i feta a la seva mida.

Hem treballat conjuntament amb 5 projectes més, alguns tant distingits com Mapsi photonics, una de les 50 startups catalanes més prometedores del 2021. Procornella i telefònica ha dut a terme una entrega de premis els quals SectorCNC ha sigut premiat en dues ocasions, per una banda a través de AEBALL/UPMBALL amb un acompanyament AEBALL emprèn i un altre premi entregat per NETMENTORA el qual ofereix un programa d’assessorament durant 4 mesos i la possibilitat de prorrogar a 2 anys.

Ha sigut un any difícil per tots i complicat, desde Sector CNC volem ajudar a totes les empreses del sector metal·lúrgic a dur a terme una transformació digital, poder crear un perfil dintre la plataforma, ajudar a l’economia circular mitjançant la compra i venta de tots aquells productes que tenim en desús en les instal·lacions dels nostres clients, donar a   conèixer nous clients i proveïdors mitjançant la geolocalització. Sector CNC es posa en contacte amb el client, es dur a terme una visita personalitzada a casa el client, ajudem a penjar els seus primers productes  i en el cas que el client no disposi del temps necessari, oferim la possibilitat de gestionar els seus productes i serveis. 

By | 2022-01-26T09:35:50+01:00 26 January 2022|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria