Sector CNC, l’app que t’obra les portes al món digital

Sector CNC neix fruit d’una relació entre professionals alineats amb el sector metal·lúrgic, que creiem fermament amb el valor de les noves tecnologies com a agent transformador en benefici del mercat.

Estem travessant un canvi generacional i les noves tendències, deixant obsolets els mètodes convencionals. Sector CNC ambicionem ser un dels motors de la transformació digital fent més fàcil el camí a les empreses del sector metal·lúrgic cap a la Indústria 4.0

Per això, hem desenvolupat una eina digital intuïtiva que monitoritza i connecta a totes les empreses d’aquesta cadena industrial amb les seves necessitats.

Aportem al nostre mercat la primera aplicació “App” que permet relacions 360° entre professionals. Al nostre aparador digital “Marketplace”, les empreses poden crear el seu perfil professional per donar a conèixer les capacitats del seu negoci i oferir serveis, productes i demandes de manera segmentada.

Bona part dels membres del nostre equip polifacètic, procedim del sector, alguns de nosaltres amb més de 20 anys de trajectòria ininterrompuda i de manera generacional “ens ve de cuna”

Tots aquests anys de vincle amb la indústria ens han permès detectar, la poca presència online del sector, les barreres comunicatives i les limitacions geogràfiques.

Des de Sector CNC pensem que la digitalització, és el mètode més eficaç per solucionar aquests handicaps i establir relacions comercials, crear sinergies entre professionals i promoure l’economia circular.

Diàriament veiem com les empreses inverteixen grans quantitats de diners amb maquinària, equipament i noves tecnologies. Aquesta acció, obre un ventall d’oportunitats al mercat, nous clients, partners, càrregues de treball, etc. sense tenir una plataforma digital on oferir aquesta informació al públic objectiu.

També tenim coneixement de primera mà del gran volum immobilitzat de maquinària, eines de tall, útils, matèria primera, stocks i més articles en desús i de molt valor econòmic, que sovint veiem com queden emmagatzemats a les empreses sense que ningú en pugui treure profit.

Seguim investigant i treballant amb noves funcionalitats per optimitzar i millorar la plataforma, i així suplir les necessitats que sorgeixin als professionals del sector.

By | 2021-11-22T10:23:28+01:00 22 November 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria