PYLIFE: última generació de terminals intel·ligents per al control d’accessos, amb control tèrmic i de mascareta.

Com apunten estudis de la Universitat de Harvard publicats a la revista Science, el distanciament social per la Covid-19 pot ser necessari fins al 2022, i per tant, les empreses han d’adaptar-se a aquesta situació.

L’empresa tecnològica Planning Your Life (PYLIFE) es dedica a la consultoria estratègica, GDPR (Reglament General de Protecció de Dades), digitalització de documents i outsourcing de personal tècnic amb seu a Sant Cugat del Vallès. 

PYLIFE ajuda a les empreses a adaptar-se a les necessitats dels seus empleats, clients i proveïdors i a la vegada també a superar reptes financers i operatius per poder seguir amb la seva activitat amb la màxima normalitat.   

L’última generació de terminals intel·ligents per al control d’accessos de PYLIFE efectuen el mesurament automàtic i instantani de la temperatura corporal de les persones, i la verificació opcional de la utilització de la mascareta en l’accés al recinte o local. 

Així doncs, les terminals ajuden a implementar plans de contingència dirigits a assegurar la salut en l’àmbit professional i garanteixen un entorn segur entre personal de control, visitants i treballadors. 

La prioritat és protegir la salut i la seguretat de les persones, també dins dels seus llocs de treball. D’aquesta manera es poden gaudir d’entorns més segurs, accedir amb garantia a les instal·lacions i evitar situacions compromeses, d’una manera més amigable i menys invasiva. 

També pot dur a terme el control de presència complint la llei del Real Decret 8/2019, sense la necessitat de tenir contacte directe amb superfícies amb lectors d’empremta dactilar o marcatges a través de teclats. 

L’empresa catalana, PYLIFE  ofereix als  associats de PMCC una oferta especial del 15% de descompte per la instal·lació i configuració del sistema de terminals per garantir la seguretat sanitària i d’accés als treballadors i col·laboradors de l´empresa.

Aquí podeu veure una demostració, i teniu més informació a la seva pàgina web.

By | 2021-01-20T11:16:00+01:00 20 January 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria