Presentació de la Newsletter – FUSION

 

Cada terra té les seves tradicions, cultura i patrimoni, fruit de la seva pròpia història econòmica. Catalunya ha estat sempre oberta i s’ha sabut adaptar als progressos tecnològics que han marcat l’entrada a cada nou cicle econòmic.

Si concretem més, estarem d’acord que la Catalunya Central ha estat històricament un referent de la indústria del metall. La història, la tradició i la professionalitat ens avala: gaudim d’un extraordinari teixit industrial ric i competitiu, que comprèn tots els sectors de la metal·lúrgia: des de l’ofici fet art fins al nou món de possibilitats que és la indústria 4.0. Tallers, empreses familiars, enginyeries, distribuïdors, empreses amb producte propi, totes constitueixen aquest ric teixit de valor intangible i amb capacitat de projecció internacional.

Si fem l’esforç de mirar-nos objectivament des de fora, convindrem que som una zona atractiva per invertir, a tocar de pedra d’una de les ciutats amb millor projecció del món i estratègicament enclavats en un nus de comunicacions immillorable, a les portes de França i tota la península Ibèrica i a una hora d’un port i aeroport internacional de primer ordre.

En un radi de 50 km, unim la millor tradició i innovació industrial complementada per una economia equilibrada i un ecosistema formatiu i d’investigació d’alt nivell, integrat per universitats, escoles de formació i centres d’investigació i recerca. 

Per tot això, en el context econòmic actual, des de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central, amb la complicitat i suport d’altres entitats del territori també compromeses amb l’impuls i la dinamització de l’activitat del sector del metall, hem entès que és el moment de d’engegar aquesta newsletter que avui us presentem: ser el portal de referència on es plasmi qui som, què oferim, així com la font d’informació de qualitat i punt de trobada de totes les nostres empreses, integrants d’aquesta gran xarxa de valor.

És el moment de crear oportunitats que facin créixer l’autoestima i les ganes de constituir grans projectes, tenir producte propi i avançar junts per projectar el potencial industrial del nostre territori arreu del món. 

Comencem!

By | 2021-01-20T11:19:04+01:00 20 January 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria