L’oficina Acelera Pyme d’Eurecat apropa a les pimes del Bages del sector metallmecànic serveis gratuïts per a la seva transformació digital

L’oficina Acelera Pyme d’Eurecat es va presentar a Manresa el passat mes d’octubre com a punt de referència en l’àmbit de la transformació digital de les petites i mitjanes empreses del territori, per contribuir a impulsar les TIC en sectors rellevants per a l’economia com l’industrial, en especial del sector metallmecànic a la Catalunya Central.

Aquesta iniciativa és impulsada pel Digi-Fab, iniciativa conjunta del Centre de Formació Pràctica i Eurecat per a la fabricació avançada i digitalització de l’empresa del sector metall mecànic, que compta amb el suport de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central.

Acelera Pyme vol acompanyar les pimes del territori en la seva transformació digital, des de l’expertesa d’Eurecat en l’àmbit digital i en la integració multitecnològica, i en sinèrgia amb altres iniciatives complementàries del territori.

L’oficina posa a l’abast de les pimes una xarxa d’experts per analitzar i conèixer les necessitats tecnològiques de les empreses i dels sectors en els quals operen, i poder-los acostar solucions específiques orientades a incrementar la seva competitivitat.

Els serveis que ofereix l’oficina Acelera Pyme, que són gratuïts, van des de la vigilància tecnològica fins a la primera orientació de necessitats per a les empreses interessades i la diagnosi general de digitalització per identificar possibles millores en l’àmbit de les tecnologies. Es preveu que l’oficina atengui un mínim de 1.000 empreses de tot Catalunya en els propers dos anys.

Les oficines Acelera Pyme compten amb el suport de la Red.es, entitat pública adscrita al Ministeri d’Afers Econòmics i Transformació Digital a través de la Secretaria d’Estat de Digitalització i Intel·ligència Artificial, que proporciona el pressupost per a oferir aquest servei a l’empresa.

Poden gaudir dels serveis gratuïts d’Acelera Pyme aquí: https://acelerapyme.eurecat.org/ca/

By | 2021-11-22T13:09:30+01:00 22 November 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria