Els Presidents de Foment del Treball i la Patronal del Metall visiten el CFP

Els dos màxims representants de Foment del Treball Nacional i la Unió Patronal Metal·lúrgica, visiten el Centre de Formació Pràctica (CFP) per conèixer de prop el paper que juga el Centre en la competitivitat del teixit industrial del territori. 

Josep Sànchez Llibre, President de Foment del Treball, i Jaume Roura, President de Foment i la Unió Patronal Metal·lúrgica es van reunir amb Sílvia Gratacòs, Presidenta de la Fundació Lacetània i Xavier Perramon, President de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central per conèixer de primera mà el Centre. En l’acte hi van assistir representants de les principals empreses del metall de la comarca.  

Els presidents de les dues entitats van donar suport al futur creixement i ampliació de les instal·lacions del CFP i valoren el Centre com a instrument estratègic per impulsar la reindustrialització del país. 

Sánchez Llibre va mostrar el seu interès pel projecte d’ampliació del CFP i va manifestar “el compromís de Foment del Treball per donar-li tot el suport necessari davant del govern de la Generalitat i de les institucions europees”. A més, va animar als responsables del  CFP i representants d’empreses del sector del metall a treballar conjuntament perquè la Catalunya Central es consolidi com a pol metal·lúrgic i  eix principal per a la reindustrialització del país. 

Jaume Roura,  va afegir que “és una gran satisfacció conèixer en primera persona un Centre d’aquesta magnitud, que està treballant per preparar els futurs treballadors del sector del metall”. 

Sílvia Gratacòs, va posar en valor els 20 anys de trajectòria del Centre, fruit de la col·laboració de les diferents administracions i de la implicació del Centre i les empreses del sector del metall. 

Xavier Perramon, President de la Patronal Metal·lúrgica de la Catalunya Central, va concloure la visita destacant la gran tasca formativa del Centre i el paper clau que ocupa entre el món laboral i educatiu, permetent a les empreses disposar de professionals qualificats i adaptats a les últimes tendències industrials. Perramon va destacar el Centre de Formació Pràctica com a model d’èxit, que cal replicar arreu del país.

By | 2021-01-20T11:10:59+01:00 20 January 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria