Dynamics UPC Manresa en procès de construir el seu sisé monoplaça

Dynamics UPC Manresa en procès de construir el seu sisé monoplaça

Els de la capital del Bages han començat la fabricació dels primers components i els estudiants de l’EPSEM ja han finalitzat la fase de disseny i encaminen aquesta segona fase amb molt d’entusiasme i preparació.

Entrats en temps de nadal, els membres de Dynamics no aturen el ritme de treball, i és que, tot just arribar d’Italia a  l’octubre han continuat, sense descansar, desenvolupant el seu DYN-06 per a poder assolir la planificació de la temporada.

És el primer cop a l’equip que la fase de disseny ja és acabada i s’ha començat la fabricació abans de gener. Aquesta temporada han escurçat els timmings per a poder disposar de més temps per a fer tests abans de les competicions. Tot això amb la premissa d’arribar a les competicions amb un cotxe més consolidat que mai, i de moment, aquests objectius més exigents per part de l’escuderia universitària s’estan complint de manera satisfactòria.

Preveuen que, després d’un nadal sense gairebé vacances i amb molts mesos de treball diari, a principis de primavera, el DYN-06 pugui tocar terra.

By | 2021-12-22T11:56:14+01:00 22 December 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria