Coronavirus – informacions d’utilitat

A fi de disposar de la informació més acurada i actualitzada possible sobre com actuar en els diferents àmbits (laboral, fiscal, financer, transport i logística, etc.) enfront la crisi ocasionada pel Coronavirus COVID-19, us remetem a la pàgina web de CECOT, on trobareu enllaços als diferents decrets i instruccions emesos per institucions i organismes oficials.

Des del dimecres 16 de març la nostra seu social està tancada. Malgrat això continuem treballant des de casa: per qualsevol dubte o consulta ens podeu escriure un correu a l’adreça secretaria@pmcc.cat o bé trucar al telèfon 938742554 en horari de 9 a 14.

Continuem centrats en treballar per fer-vos arribar l’última hora de totes les informacions i comunicats oficials que ens afecten per poder afrontar aquesta situació excepcional que ens ha tocat viure. Us encoratgem a seguir les instruccions i recomanacions dels governs locals, català i espanyol. Desitgem de tot cor el millor per a tothom i expressem des d’aquestes línies el nostre agraïment als professionals dels serveis sanitaris, així com una prompta recuperació a tots els qui hagin contret la malaltia.

By | 2020-12-16T11:39:47+01:00 24 March 2020|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria