Control Live, innovació i tecnologia per a la medicina personalitzada.

La manresana Control Live es presenta al mercat de l’assistència sanitària amb el seu primer producte, V-Chair, un Smart Care Robot pioner en la categoria de les SMART THERAPEUTICAL SURFACES (S.T.S®).

CONTROL LIVE, S.L. és una jove i innovadora empresa, amb seu a Manresa i participada per Oliva Torras, dedicada al disseny, desenvolupament, fabricació i comercialització de Superfícies Terapèutiques Intel·ligents per l’assistència de persones dependents amb un elevat grau d’immobilitat o amb grans nivells d’inconsciència (estats comatosos, dany cerebral, malalties neurodegeneratives… entre molts altres quadres clínics).

És una empresa d’innovació i desenvolupament tecnològic en indústria 4.0, aplicada a l’assistència sanitària, i amb el propòsit fonamental d’ajudar les persones, tot assolint un elevat impacte social i una aportació de riquesa al territori. La missió de Control Live és canviar el paradigma del model assistencial, millorant la qualitat de vida de les persones que pateixen mobilitat reduïda, així com la dels seus cuidadors, amb solucions integrals i innovadores, les quals faciliten la medicina personalitzada

Els productes de Control Live s’adrecen tant al segment de les entitats hospitalàries de tercer nivell, de màxima especialització, com a un públic més ampli per l’assistència de pacients en el seu domicili, residències o en centres assistencials especialitzats.

Podeu contactar amb l’empresa a través del correu electrònic info@control-live.com, i dels telèfons +34.937.947.250 i +34.686.251.365.

 

By | 2021-07-21T11:38:48+02:00 21 July 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria