AUSA, EXPORTACIÓ I DIGITALITZACIÓ PER ADAPTAR-SE A LA NOVA REALITAT

Qualitat, efectivitat i fortalesa són els tres valors de la marca AUSA, que dissenya, fabrica i ven maquinària industrial a tot el món. L’empresa, amb seu a Manresa, exporta a mercats internacionals el 70% de la seva producció, amb tendència a l’alça, segons Ramon Carbonell, CEO de l’empresa.

El negoci d’AUSA es basa en tres línies: dúmpers, carretons totterreny i manipuladors telescòpics, per al sector de la construcció, agrícola i industrial. A més, l’empresa està renovant la gamma de productes per oferir-ne «de més ecològics i tecnològics» i això vol dir «inversió en disseny, prototips, cadena de valor…», explica Ramon Carbonell.

Es tracta d’una empresa sòlida, que ha plantat cara a la crisi de la Covid-19 malgrat l’aturada de la producció ara fa un any.

Llançar nous productes i equipaments durant un període de pandèmia i poder transmetre totes les seves especificacions comercials i tècniques a la xarxa de distribució i clients finals és un repte. Per a superar-ho, AUSA ha reinventat el seu mètode de formació digitalitzant els seus cursos a través de plataformes en línia.

Els nous suports es van adaptar durant el 2020, quan la necessitat de seguir amb les accions formatives van topar amb les limitacions de mobilitat.  Des de llavors les formacions es realitzen a distància, de manera que s’assemblin al màxim al format presencial i els participants puguin interactuar amb l’equip formatiu.

Un dels avantatges és que, amb la digitalització dels cursos, cada sessió pot ser impartida a un major nombre d’assistents, la qual cosa facilita la transmissió de coneixement i, conseqüentment, augmenta la satisfacció del client final. A més, aquests cursos digitals permeten una gran flexibilitat horària per a adaptar-se a les necessitats de clients de tot el món.

Dins del catàleg de cursos formatius digitals, AUSA imparteix sessions de temàtica comercial, postvenda, suport web, procediments operatius i tècnics.

By | 2021-06-01T08:19:30+02:00 1 June 2021|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria