Dynamics UPC Manresa es prepara per que el seu monoplaça baixi dels cavallets.

Dynamics UPC Manresa es prepara per que el seu monoplaça baixi dels cavallets.

L’equip de l’Escola Politècnica Superior d’Enginyeria de Manresa (EPSEM), segueix batent les seves marques com a equip a l’etapa de fabricació.

Els de la Politècnica han augmentat el seu ritme de treball de manera molt feroç; només tenen un objectiu a la ment, i aquest és el de poder realitzar molt de test amb el seu sisè monoplaça, el qual, amb l’arribada de peces comercials podrà finalment deixar els cavallets i poder tocar el terra del taller.

Els enginyers compten amb moltres empreses de la zona dins de l’àmbit tècnic que presten ajuda per tal de què l’associació pugui seguir innovant en els seus dissenys, fabricant monoplaces i d’aquesta manera seguir assistint any rere any a les múltiples competicions que cursen dins del format de la Formula Student.

És precisament per això que Dynamics agraeix molt sincerament l’ajuda que poden rebre de part de les empreses; ja què per a les empreses suposa entrellaçar els seus horaris comercials per a dedicar-se a col·laborar amb l’equip. No obstant sempre és un procès enriquidor en el qual tant els futurs enginyers com les empreses es troben realment satisfets.

By | 2022-03-23T11:14:35+01:00 23 March 2022|General|0 Comments

About the Author:

Secretaria